Publikime

Në muajin tetor i cili është muaji dedikuar Fushatës Kundër Trafikimit të qenieve njerëzore, Caritas Dioqezan Rrëshen në bashkëpunim më Caritas-in Shqiptar (Sektori i Antitrafikimit) ka bërë të mundur zhvillimin ...

Me datë 11 Shkurt në qyetin e Rrëshenit, me rastin e Ditës së XXIV Botërore të të sëmurëve Caritasi Dioqezan Rrëshen ka organizuar një ditë festive në vëmendje të personave me ...

Viti i mëshirës na fton të jemi me afër njerezve në nevojë duke u kujdesur dhe duke ju shërbyer. Për këtë qëllim  me datë 06 Shkurt  në kuadër të Projektit: ...

Po paraqesim nje strukture te veprimtarise dhe sherbimet e ofruara ne Dioqezen e Rreshenit nga misionaret.

Fjala e Sh.T.Imzot George Frendo, President i Caritas-it Shqiptar, mbajtur në Asamblenë Kombëtare, drejtuar punonjësve dhe të gjithë bashkëpunëtorëve të Caritas-it Caritas përkthehet në shqip dashuri. Kur flasim për dashuri ...

Në kuardër të projektit: “Proçesi i Integruar i Trajnimeve – Qëndrueshmëria e Caritaseve Dioqezane në Shqipëri”, ka nisur në zonën e Suç-Burrel aplikimi i aksionit Pilot në Komunitet për fuqizimin ...

12