Archive Publikime

09 Nov
0

Anti Trafikimit

Në muajin tetor i cili është muaji dedikuar Fushatës Kundër Trafikimit të qenieve njerëzore, Caritas Dioqezan Rrëshen në bashkëpunim më Caritas-in Shqiptar (Sektori i Antitrafikimit) ka bërë të mundur zhvillimin e një aktiviteti informues dhe ndërgjegjësues në 2 shkollat 9-vjeçare ...

Read More
23 Feb
0

Dita e XXIV Botërore e të sëmurëve

Me datë 11 Shkurt në qyetin e Rrëshenit, me rastin e Ditës së XXIV Botërore të të sëmurëve Caritasi Dioqezan Rrëshen ka organizuar një ditë festive në vëmendje të personave me aftësi ndryshe dhe të moshurve të qytetit. Në orën 10:30 ...

Read More
12 Feb
0

TAKIM FORMUES PËR VULLNETARËT E CARITAS – IT “DITA NDËRKOMBËTARE E TË SËMURËVE”

Viti i mëshirës na fton të jemi me afër njerezve në nevojë duke u kujdesur dhe duke ju shërbyer. Për këtë qëllim  me datë 06 Shkurt  në kuadër të Projektit: Proçesi i Integruar i Trajnimeve – Qëndrueshmëria e Caritas-eve Dioqezane ...

Read More
12 Nov
0

Shërbimet e ofruara ne Dioqezën e Rrëshenit nga misionarët

Po paraqesim nje strukture te veprimtarise dhe sherbimet e ofruara ne Dioqezen e Rreshenit nga misionaret.

Read More
29 Apr
0

Fjala e Sh.T.Imzot George Frendo, President i Caritas-it Shqiptar

Fjala e Sh.T.Imzot George Frendo, President i Caritas-it Shqiptar, mbajtur në Asamblenë Kombëtare, drejtuar punonjësve dhe të gjithë bashkëpunëtorëve të Caritas-it Caritas përkthehet në shqip dashuri. Kur flasim për dashuri të krishterë atëherë ka një domethënie të veçantë. Ju që ...

Read More
24 Apr
0

Procesi i integruar i Trajnimit, Qendrueshmeria e Caritas-eve Dioqezane ne Shqiperi

Në kuardër të projektit: “Proçesi i Integruar i Trajnimeve – Qëndrueshmëria e Caritaseve Dioqezane në Shqipëri”, ka nisur në zonën e Suç-Burrel aplikimi i aksionit Pilot në Komunitet për fuqizimin dhe mbështetjen e familjeve në nevojë. Projekti mbështetet nga Renovabis, ...

Read More
21 Apr
0

Asamblea e përgjithshme prill 2015

Me datë 18/04/2015, në ambientet e Universitetit “Zoja e Këshillit të Mirë” në Tiranë, u mbajt Asambleja Kombëtare e Caritasit. Në këtë takim morën pjesë Ipeshkvinjë, drejtues të Caritaseve Dioqezane, drejtori i Caritasit Shqiptar, punonjës e vullnetarë të Caritaseve nga ...

Read More