Përgatitja e aktiviteteve verore po afron! Caritasi Dioqezan Rrëshen ofron për Animatorët dhe Edukatorët materialin me Historinë Kampit Veror  2017 të titulluar “FAMILJA, SHKOLLË E JETËS DHE E DASHURISË”. Për ata që janë të interesuar për informazione më shumë mund të kontaktojnë në adresën e e-mailit caritasrreshen@gmail.com  në Facebook “Caritas Rreshen” ose në numrin e telefonit 069 46 07 789

Përgatitje të mbarë të gjithëve!!!

Historia Kampi 2017

Manuali i Animatorit