Kontriboni

Bëhu Vullnetar

Njerëzit janë aseti i vetëm për të ndryshuar dhe përmirësuar realitetin. Plotësoni formën e mëposhtme për tu bërë pjesë e misionit tonë.

Fushat e shënuara me  * janë të nevojshme.

Detajet e kontaktit
Cilat janë cështjet që keni më përzemër?
Si mund te na vini ne ndihme
Dergoja nje shoku?

Behu pjese e Caritas Dioqezane Rreshen

(Email addresses should be comma separated)