Category Archives: Shëndetësore

12 Feb
0

Dita e të sëmurëve 2018

Me datë 10 Shkurt në qytetin e Rrëshenit, me rastin e Ditës së XXVI Botërore të të sëmurëve Caritasi Dioqezan Rrëshen ka organizuar një ditë festive në vëmendje të personave me aftësi ndryshe dhe të moshurve të dioqezës. Në orën ...

Read More
16 Apr
0

Kujdesi paliativ në banesë

Caritas-i Rreshen ne bashkepunim me Caritas-in Shqiptar, nëpërmjet shërbimeve të ndryshme që ofron në komunitet, ka treguar se gjithmonë ka qenë dhe vazhdon të jetë pranë njerëzve në nevojë. Kjo ështe dëshmuar më së miri me shërbimin e ofruar ndaj ...

Read More