14 Mar
0

Kurse Trajnimi për ngritjen e kapaciteteve dhe menaxhimin e projekteve të zhvillimit.

Caritas Dioqezan Rrëshen, në bashkëpunim të ngushtë me Dioqezën Misionarët dhe bashkëpuntorë laikë ka filluar kursin e trajnimit për:” Ngritje kapacitetesh për menagjimin e Projekteve të Zhvillimit në Dioqezë”. Ky kurs ka për qëllim formimin e stafit dhe të bashkëpunëtore ...

Read More