Aktivitet e momentit

13

Procesi i integruar i Trajnimit, Qendrueshmeria e Caritas-eve Dioqezane ne Shqiperi

Në kuardër të projektit: “Proçesi i Integruar i Trajnimeve – Qëndrueshmëria e Caritaseve Dioqezane në Shqipëri”, ka nisur në zonën e Suç-Burrel aplikimi i aksionit Pilot në Komunitet për fuqizimin dhe mbështetjen ...

Lexo më shumë